...ryby plavou i na onom světě

Hra barev

21.10.2010 11:48

Čas letí hodně moc rychle. Ani si to neuvědomujeme a máme konec týdne před sebou. Ti, kteří dokáží zastavit čas tak mohou sklízet náš obdiv. Čas se dá zastavit obrazem nebo fotografií.


Pokud chcete na nějakou chvíli i vy prožít to chvilkové zastavení se, přijďte v pátek 22. 10. 2010 ve 21:00 hodin na Educaticu. Bude tam vernisáží zahájena výstava fotografií...ale koho? Řekněme tedy pro tuto chvíli fotografií avatara jménem Alis Mosley. Více tedy není známo ani o avatarovi ani o jeho loutkovodiči. Ale slibujeme, že autor i tentokrát mezi nás přijde. Budete mít opět možnost se dovědět něco více o jeho tvorbě. Víme také, že avatarovým (asi spíš vodičovým) oblíbeným nápojem je červené víno. Možná se dočkáte i toho. Kurátorka naší galerie Tamam Palianta i tentokrát zkusí zajistit hudební vstup k této příležitosti.

 

 

Fotografie nemají žádná jména. Alis si vás tedy dovoluje požádat, abyste při návštěvě jako notecard vkládali „své“ názvy fotografií do schránky pod akváriem ve vstupním sále galerie. Možná se pak na vás i nějaké to štěstí usměje. Ale nepředbíhejme...to přijde až na „drenisáž“.


 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Fanda Ryba BwO