...ryby plavou i na onom světě

Mikulášské skotačení

16.11.2010 13:05

Tak se už „dostaly ven“ nějaké informace. Už jsou k vidění i nějaké tématické fotografie. Proč tedy nevyjít s pravdou ven...

Náměstí, ulice a kouty měst a vesnic se v neděli 5. prosince 2010 zaplní jako každoročně postavami Mikulášů, čertů a andělů. Při této příležitosti bude také na Educatice vyhlášení výsledků soutěže o NEJhezčí a NEJzajímavější masky Mikuláše a čerta. A aby toho nebylo málo, letos ve spolupráci s Andie Rau a Jaqui Loire (známé jsou některým z vás buď osobně nebo z radia BZOo) proběhne historicky první a na dlouhou dobu také patrně jediná diskotéka. Je přeci jen konec roku za dveřmi a tak se můžeme trochu uvolnit od základního smyslu Educatiky.

 

Andie a Jaqui vás provedou celým večerem, který budou moderovat prostřednictvím streamu obě současně. To nebývá moc časté, aby byly dvě DJs a každá z jiného pokojíčku...:-). Možná to je i unikát. Těšit se můžete na staré dobré popové a rockové, české i slovenské pecky. Děvčata mají pro vás naplánovány i nějaké nehudební vstupy...ale to zůstane zatím tajemstvím. Tak dobře...jen něco málo „pustím“ - přijde také Mikuláš, čert a anděl...takže – buďte hodní. Někdy uprostřed večera Cornelius Breen uspořádá vyhodnocení a vyhlášení soutěže NEJ mikulášských a čertovských masek. Během zábavy se budete moci seznámit i s vánočním stromkem, který vznikl po spontánní domluvě několika soutěžících ze sculpterské soutěže o nejhezčí židličku...:-).

Na diskotéce si budete moci zabruslit i na zamrzlé „mléčné dráze“. Vaše vlastní brusle a taneční kreace pro pohyb na ledě budou jistě zpestřením.

Jak se na místo konání dostanete? Jakmile přijdete do centrály Educatiky, tak tam najdete „teleport“.

Kdy to tedy proběhne? V neděli 5. 12. 2010 od 20. hodiny

Kdo dřív přijde...ten sebou bude moci na taneční ledové ploše také mlet. Educatica stojí, bohužel (nebo bohudík), na regionu, který je limitován „jen“ 20 avatary.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Fanda Ryba BwO