...ryby plavou i na onom světě

S Educatikou do nového roku

29.12.2010 20:43

 

Rok 2010 se chýlí ke konci. V roce příštím nás čeká řada změn v RL. Stejně tak nás čekají změny plánované či neplánované, očekávané i zcela nečekané ve virtuálním světě Second Life. Určitých změn se dočká i projekt Educatika. Ale na to, co jste od Educatiky mohli čekat letos, budete moci navázat jistě i v roce příštím. Již dnes se pro vás připravují některé akce krátkodobého i delší dobu trvajícího charakteru.

 

Na uvítanou do roku 2011 jsme pro vás připravili takové přátelské setkání. A proto, že půjde o setkání i pracovní, tak kde jinde by mělo proběhnout, než ve fabrice...pardon v klubu La Fabrique.

Majitelé klubu i členové Educatika Teamu na vás budou čekat s nůší plnou klasických rockových (i jiných) vypalovaček dne 2. ledna 2011 od 20.30 hodin. Kolem 21. hodiny pak bude představeno malé překvapení. Nic podstatného ale neprozradím, i když řeknu, že na místě bude ke koupi limitovaná série kalendářů, kterému propůjčily své tváře (a nejen tváře) některé více či méně známé avatarky. Výtěžek z prodeje kalendářů je určen na podporu jiného projektu - BwindiOrphans.org.

 

P.S.: Protože není radno nabízet zajíce v pytli a již také něco málo z fotografií pro kalendář "prosáklo" na veřejnost, přikládám alepoň titulní stránku, jak se mi ji podařilo vytáhnout nepozorovaně z inventory editorky Tamam...

 

 

Doplněk ze 4. ledna 2011:

Jakousi souhrnnou zprávu o akci v klubu La Fabrique jsem zveřejnil ZDE.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Fanda Ryba BwO