...ryby plavou i na onom světě

Škola modelování na Ivory Tower

08.02.2009 17:24

Jedno z nejlepších míst na onom světě, kde se dá hodně naučit v oboru modelování je místo zvané Ivory Tower. Pravidelně tohle místo vítězí v „TOP 10 Education Places in Second Life“ .

První, kdo mne tím směrem poslal, byl Ignor Vella. Jeden z těch šikovných modelářů, kteří jistě netrpí nouzí o zákazníky. Pokud se chcete něčemu naučit, tak se tam vydejte taky. Pro ty z vás, co se ještě učí ovládání SL klienta bude nejlepší zkusit si to místo najít sami. Využijte funkce Search/Hledat (nepoužívám počeštěného klienta). Tam otevřít záložku Places/Místa (?) a do vyhledávacího políčka napsat slova Ivory Tower. Dále je to snad již jasné. A pokud snad nechcete ztrácet čas...tady je přímý odkaz . Po otevření okna prohlížeče potvrdíte při spuštěném SL klientovi "teleport now" a za chvíli tam budete.

Ocitnete se na výchozím "platu"

***obrázek***

Porozhlédněte se a vydejte se do nejbližší nepřehlédnutelné budovy.

***video***

Tam doporučuji nešidit sebe samé a vydejte se postupně po jednotlivých stanovištích. Jazyka českého se tam nedovoláte, ale každé stanoviště má má názorné obrázky a třeba i naváděcí objekty s jasně srozumitelnými symboly.

***obrázky***

Na místě samotném můžete pokládat na zem základní primy a s nimi můžete podle návodu zkoušet "kouzlit". Když něco na zemi zapomenete, tak se nemusíte bát. Místo má svůj "autoreturn" a vše se vám po čase vrátí do vašeho inventáře do složky ztrát a nálezů. Ale vždy je lepší, když si po sobě uklidíte. Dá se snadno zjistit, kdo tam nechal válející se věci...a můžete si tím tvořit obrázek o vaší osobě.
 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Fanda Ryba BwO